Forsikrings- og akut glasskade

Kontakt os i dag

Hurtig udrykning ved akut glasskade

Har der været indbrud, hærværk eller bare nogle unger, der har spillet bold, så din butiksrude er helt eller delvist ødelagt, kommer vi HURTIGT og kigger på skaderne.

Er der tale om specialglas eller bestemte termoruder, der skal skaffes hjem, dækker vi naturligvis forsvarligt af eller isætter et midlertidigt glas, så din forretning kan se præsentabel ud, indtil vi kommer og sætter en ny rude i.

Vi tager selvfølgelig det knuste glas med, når vi kører.

Akut Glasskade

Uanset hvor og hvornår skaden er sket, så sikrer vi dig hurtig og effektiv hjælp. Når du er kommet ud for et indbrud, hærværk, stormskader eller blot et hændeligt uheld, så er vi garanti for en hurtig og professionel afdækning. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber.

Ring I dagtimerne på: 4824 0300

Weekender og Nat: 70 100 100

 

Er uheldet ude? Vi samarbejder også med dit forsikringsselskab.

Vi tager os af alle forsikringsskader inden for bygningsglas herunder vinduer, terrasse- og altan glas, drivhusglas, butiksruder, sanitet og lign. i huse og lejligheder både privat og erhverv.

Er skaden sket ved hærværk eller indbrud, står vi klar med assistance til afdækning af rude og fjernelse af glasskår derudover klarer vi også kontakten til forsikringsselskabet punktligt og professionelt.

Som faglærte glarmestre har vi stor erfaring i arbejdet med alle glastyper. Det gælder også, når uheldet har været ude og glasset skal repareres eller skiftes.

Giv os et kald, og fortæl om din forsikringsskade, så kan vi sammen snakke om, hvad der videre skal ske. Vi bistår gerne med gode råd, vejledning mv.

Hvad skal der ske herfra?

  • Kontakt en glarmester (du har allerede fundet os)

  • Vi kommer og afdækker og opmåler til den nye rude

  • Bestiller, leverer og monterer

  • Vi sørger for dokumentation og kontakt til forsikringsselskabet.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere. Vi glæder os til at hjælpe dig.​

4824 0300

hillerod-glarmesteren@mail.dk

hCaptcha